Vítáme Vás na webových stránkách Domu sv. Františka ve  Veselí nad Lužnicí

Akce Domu sv. Františka

Pouť ke sv. Františkovi ve Veselí nad Lužnicí

Veselí nad Lužnicí – Dům sv. Františka ve Veselí nad Lužnicí srdečně zve na tradiční Pouť ke sv. Františkovi z Assisi, kterou bude 4. října slavit svátek patrona tohoto zařízení, jemuž byla vlastní láska k Bohu i všem (nejen lidským) bližním. Pouť bude od 9:30 zahájena bohoslužbou s českobudějovickým světícím biskupem Mons. Pavlem Posádem. Těšíme se na společné setkání s Vámi!

95 let života s Boží pomocí

V Domově sv. Františka se konala oslava jubilea jednoho z našich klientů, který se dožil požehnaných 95 let. Poseděl s ostatními obyvateli a personálem, dokonce vlastnoručně upekl pro hosty několik druhů zákusků. Všichni tak zažili příjemné a milé odpoledne. Oslavenec si pro nás připravil povídání o svém životě, který byl opravdu bohatý...

Májová pobožnost v Domě sv. Františka

V pátek 11. 5. 2018 se na zahradě Domu sv. Františka konala májová pobožnost a mše svatá. Tato odpolední shromáždění se konají v celém měsíci květnu na různých místech ve veselské farnosti a jsou příležitostí ke společné modlitbě růžence, slavení mše svaté a k přátelskému setkání.

Masopust v Domově sv. Františka

V pátek 9. 2. zavítal do Domova sv. Františka masopust.

P. Josef Pius Peterka v Domově sv. Františka oslavil své 90. narozeniny

Mši svatou jako poděkování Bohu za život a kněžskou službu otce Josefa Pia Peterky, OPraem ve čtvrtek 1. března s kněžími, personálem a ostatními spolubydlícími domova sv. Františka sloužil otec biskup Vlastimil Kročil.

Vystoupení Radomíra Švece v Domově sv. Františka

koncert Radomíra Švece

Ve čtvrtek 5.10. v Domě sv. Františka proběhlo hudební vystoupení zpěváka, textaře, skladatele, pianisty a hlavně profesionálního herce Radomíra Švece.

Odkaz sv. Františka ve Veselí nad Lužnicí

Je středa 4. října a my přijíždíme ve tříčlenné sestavě z Diecézní charity České Budějovice do Veselí nad Lužnicí, do Domu sv. Františka – chráněného bydlení. Právě tady začala mše svatá k poctě sv. Františka z Assisi, kterou celebroval biskup Mons. Vlastimil Kročil.

Zveme Vás na vzdělávací program "Základy manipulace s imobilním klientem"

Základy manipulace s imobilním klientem

Zveme Vás na vzdělávací program "Základy manipulace s imobilním klientem" realizovaný v rámci projektu „Zlepšení informovanosti o péči seniorů a zdravotně postižených“, který byl podpořen v rámci dotačního programu Jihočeského kraje „Podpora sociálně zdravotních aktivit“.

Zveme Vás na vzdělávací program "Jak se správně stravovat"

Jak se správně stravovat

Srdečně Vás tímto zveme na vzdělávací program "Jak se správně stravovat" realizovaný v rámci projektu „Zlepšení informovanosti o péči seniorů a zdravotně postižených“, který byl podpořen v rámci dotačního programu Jihočeského kraje „Podpora sociálně zdravotních aktivit“.

Pouť ke svatému Františkovi

pouť ke sv. Františkovi

Srdečně Vás tímto zveme na Pouť ke svatému Františkovi - ve středu 4.10.2017 od 09:30hod. Těšíme se na Vás!