Májová pobožnost v Domě sv. Františka

V pátek 11. 5. 2018 se na zahradě Domu sv. Františka konala májová pobožnost a mše svatá. Tato odpolední shromáždění se konají v celém měsíci květnu na různých místech ve veselské farnosti a jsou příležitostí ke společné modlitbě růžence, slavení mše svaté a k přátelskému setkání.

Jsme rádi, že už podruhé jsme měli možnost prožít toto setkání v Domě sv. Františka. Mši svatou celebroval duchovní správce veselské farnosti P. Stanislav Brožka, prezident Diecézní charity ČB a koncelebrovali kněží, žijící v Domě sv. Františka.

Po skončení pobožnosti bylo připraveno pohoštění ve společenské místnosti, návštěvníci měli také možnost prohlédnout si a zakoupit výrobky místních obyvatel. Celé setkání provázelo krásné slunečné počasí a milá atmosféra. Byli jsme moc potěšeni, že naše pozvání přijalo tolik lidí z Veselí nad Lužnicí a okolí. Zúčastnili se i někteří obyvatelé sousedního Domova pro seniory TEP a rádi jsme přivítali i pana ředitele Jiřího Kohouta.

Klára Vachová

IMG_0109IMG_0111